We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Свържете се с нас

БИО ШАНС - Добре дошли при нас.
BulgarianEnglishGreekRomanianTurkish
По-богати добиви при по-нисък разход

По-богати добиви при по-нисък разход

За да отговоря на все по-високите пазарни и законови изисквания, модерното фермерство е пред предизвикателството да постига високи норми на добив и да оптимизират разходи, като в същото време гарантират опазването на почвите и еко-стандарт на своето производство.

Най-добрите решения за производство на биопродукция при разумни разходи са чрез торенето и обработката на почвите с чисти природни препарати. Създадени в „лабораторията на природата“, тези препарати по правило имат широк спектър на действие – обогатяване и подобряване на качествата на почвата,  увеличаване на добива, повишаване на имунитета на растенията, защита срещу вредители и неприятели.

Био Шанс – концентрат на течен хуминов тор, извлечен от низинна торф, е сред най-ефективните и изцяло природни агро-препарати на пазара.

Био Шанс – концентрат на течен хуминов тор е „жив“ продукт и затова лесно се свързва с метаболизма на приемащия го растителен организъм, доставяйки му основни градивни елементи за растеж и устойчивост.